Dr. Steven Tieleman, G.P.

Steven Tieleman is een in Nederland opgeleide huisarts, die een groot deel van zijn leven in een internationale omgeving heeft doorgebracht.

Hij is geboren in Leiden, opgegroeid in Lisse en later Engeland. In 1998 is hij geslaagd voor zijn artsexamen aan de universiteit van Leiden. 

Zijn uitgebreide medische expertise deed hij op in vele disciplines.

Hij heeft gewerkt op de afdeling chirurgie van het OLVG ziekenhuis in Amsterdam, waarna hij als marine-arts voor de Nederlandse marine internationaal carrière maakte.

Daarnaast heeft hij les gegeven aan de universiteit van Leiden, is politie arts geweest en heeft hij bij de Brijder stichting in de verslavingszorg gewerkt.

Inmiddels werkt hij 11 jaar als huisarts.

In zijn vrije tijd brengt Steven graag tijd door met familie en vrienden, doet hij aan kitesurfen, mountainbiken en hardlopen. 

Aandachtsgebieden en specialisaties

Brede huisarts ervaring met specialisatie in kleine chirurgie (zoals ingegroeide teennagels, moedervlekken, fibromen etc.) Verslavingsproblematiek en psychische aandoeningen.

Doelen

Mensen helpen om hun psychische en lichamelijke problemen op te lossen. Aangezien lichaam en geest nauw verwant zijn is het belangrijk deze altijd gezamenlijk in hun relatie tot gezond zijn en gezond voelen te bekijken. Het zich op hun gemak laten voelen van patiënten.

Werkdagen: Maandag, woensdag, donderdag, vrijdag

 

Share: