pharmacy room pic

IHCH pharmacy - Persoonlijk, betrokken en deskundig

Pharmacy group pic 2

IHCH pharmacy is een Nederlandse apotheek gevestigd in een gezondheidscentrum en is geschrikt voor Nederlandse en Expat  patiënten

16/03/2020 * BELANGRIJKE UPDATE: als gevolg van de COVID-19-uitbraak blijft de apotheek openstaan ​​voor het verwerken van herhaalde en dringende recepten en voor het verstrekken van noodzakelijke medicatie. Indien u via onze website een herhaalrecept heeft aangevraagd kunt u dit alsnog ophalen. Alle patiënten moeten bij de toegangsdeuren aanbellen om het gebouw binnen te komen. Als u verkoudheid of griepachtige symptomen heeft, wordt u niet het gebouw binnengelaten, maar een medewerker geeft u verdere instructies aan de deur. Houd er rekening mee dat de apotheek tot nader order nu om 17:00 uur sluit.

 

Ruime openingstijden en 24/7 online bereikbaar 

  • Jan van Nassaustraat 125, 2596BS Den Haag
  • T 070-3065122 (bereikbaar maandag tot en met vrijdag vanaf 08:00 uur - 10:30 uur en 13:00 uur - 18:00 uur)
  • F 070-3065123
  • ihchpharmacy@ezorg.nl

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag vanaf 08:00 uur - 18:00 uur open 

Bijzonderheden

  • Op 24 en 31 december tot 16.00 uur open
  • Op 25 en 26 december gesloten
  • Op 1 januari gesloten

IHCH pharmacy, voor Nederlandse en Expat patiënten 

Wij werken volgens de Nederlandse Apotheek normen die voor alle apotheken in Nederland gelden. Wat ons speciaal maakt is dat we voor onze expat patiënten diensten aanbieden die andere apotheken niet hebben. Al onze medewerkers hebben een Nederlands diploma. Dit geldt voor de apotheker en voor alle assistenten. We streven naar de beste service voor al onze klanten. Ons motto is: betrokken en deskundig. Wij hebben kortere wachttijden en zijn zeer klantvriendelijk. 

 

Onze diensten:

Herhalen van medicatie

Herhalen van chronische medicatie: als u een medicijn gebruikt dat u eerder van een van onze artsen heeft gekregen, kunt u online een herhaling aanvragen. Wij krijgen dan een e-mail binnen en vragen het recept namens u aan bij de (huis)arts. Chronische medicatie wordt altijd gehonoreerd. Medicijnen die voor korte duur zijn bedoeld en opiaten worden telkens door een van de artsen beoordeeld. Medicijnen die niet eerder via ons zijn verkregen kunnen niet via ons worden herhaald.  Immers wij hebben nooit een recept hiervoor ontvangen. U zult het recept aan die specifieke arts moeten vragen. Het recept van bijvoorbeeld haar ons toe worden gefaxt (070-3065123) of ge-e-maild (ihchpharmacy@ezorg.nl). Wij kunnen dan wel de medicatie leveren aan u.

Aanvragen gaat heel makkelijk via de button: herhaal mijn recept op onze website. Als u maandag tot en met donderdag voor 12 uur besteld, ligt de medicatie de volgende dag voor u klaar. Als u vrijdag, zaterdag of zondag via onze website besteld, liggen de medicijnen op dinsdag voor u klaar. 

Herhaal recepten

Als u informatie wil over het aanvragen van een herhaalrecept, klik hier.

Voor het herhaalrecepten formulier, klik hier.

 

Automatische herhaalservice

Als u jaar in jaar uit dezelfde chronische medicatie gebruikt, kunnen we opnemen in onze herhaalservice. Dit wil zeggen dat wij u automatisch iedere 3 maanden uw medicatie klaar maken.

Het is wel van belang om wijzigingen op stoppen van medicatie of verhuizingen e.d. direct bij ons te melden zodat wij dit kunnen aanpassen in de automatische service.

Zorgverzekeraars/betalingen van medicatie

Onze apotheek heeft contracten met alle Nederlandse verzekeraars voor medicijnen. Expats die een Nederlandse verzekering hebben kunnen ook bij ons terecht net als Nederlandse klanten. Voor deze Nederlandse verzekerde patiënten, dienen wij de rekeningen namens u in bij de zorgverzekeraar. U betaalt dan alleen de zaken die niet in het basispakket zitten. 

Als u een buitenlandse verzekering heeft, zoals Cigna, MSH, van Breda of Allianz, dient u zelf aan ons te betalen en krijgt u een factuur die u bij uw zorgverzekeraar kunt indienen.

Speciale dienst

Wij kunnen ook medicatie importeren uit het buitenland. Hierdoor kunnen wij buitenlandse recepten over het algemeen ook in behandeling nemen.

Share: