Huisarts

Vacature huisarts, International Health Center Den Haag (IHCH)
Het IHCH is een instelling die onder één dak eerstelijns-, paramedische, farmaceutische, tandheelkundige en medisch specialistische zorg aan de expats in Den Haag en omgeving biedt. De zorg is afgestemd op de specifieke behoefte en wensen die de expat heeft en wordt geleverd door betrokken en empathische zorgverleners. De expats worden daarbij geholpen hun weg te vinden in het Nederlandse zorgsysteem.
De Praktijk
Als huisarts medisch-specialistische zorg binnen het IHCH heb je een unieke functie. Je werkt namelijk niet alleen nauw samen met de disciplines binnen de huisartsenafdeling maar ook met de medisch specialisten, paramedische zorgverleners en de eigen apotheek. De lijnen zijn kort waardoor er goede en snelle zorg geboden kan worden aan onze expats. Naast het streven naar hoge kwaliteit is ook onze service aan de expats belangrijk.
Het centrum heeft ruim 18.000 patiënten waarvan ongeveer 90% expat is. De patiëntenpopulatie is divers en internationaal.
Functie-eisen
Jij wilt je inzetten voor de verdere ontwikkelingen van dit gezondheidscentrum, het team en de dienstverlening. Je bent een teamspeler, een collega met een brede blik op de zorgbehoefte en je vindt het belangrijk samen te werken in multidisciplinair verband.
Wat wij vragen
Door de groei van de praktijk zijn wij op korte termijn op zoek naar een betrokken en empathische huisarts voor de uitbreiding van ons goede team. Wij zijn op zoek naar een huisarts die zich herkent in onderstaande punten.
  • BIG-registratie als huisarts
  • Uitstekende beheersing van het Engels en Nederlands in woord
  • Beheersing van een andere vreemde taal is een pre
  • Goede communicatieve vaardigheden en een goed ontwikkeld empathisch vermogen
  • Goed kunnen samenwerken in een multidisciplinair team
  • Relevante werkervaring als huisarts en bij voorkeur ervaring in het werken met expats of het hebben van een eigen achtergrond als expat
  • Bijdrage willen leveren aan de verdere ontwikkeling van het IHCH
Wat wij bieden
Het betreft een functie van 24 tot 40 uur (3 tot 5 dagen). Jouw salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Huisartsenzorg of een marktconform zzp tarief.
 
Als je op zoek bent naar een interessante en uitdagende functie als huisarts in een multidisciplinaire en internationale omgeving, stuur dan je CV en motivatiebrief uiterlijk 14 oktober naar Laura Brouwer, laurab@ezorg.nl
Wil je meer informatie over deze vacature? E-mail Dr Boerebach, Director, op boerebach@ezorg.nl of bel 070 306 5137.
Share: