Gediplomeerde Doktersassistente

Wil je in een dynamische internationale omgeving werken? En ben je gediplomeerd doktersassistente die het leuk vindt om in een grote praktijk te werken? Dan is dit je kans!  

De Praktijk

Als doktersassistente werk je in een multidisciplinair verband samen met de assistenten en huisartsen binnen de huisartsenafdeling. Het centrum heeft ruim 18.000 patiënten waarvan ongeveer 90% expat is. De patiëntenpopulatie is divers en internationaal. Naast het streven naar hoge kwaliteit is ook onze service aan de expats belangrijk.

Functie-eisen

  • Opleiding doktersassistente gevolgd en afgerond
  • Uitstekende beheersing in woord en geschrift van de Nederlandse en Engelse taal 
  • Kennis van de Duitse, Franse of Spaanse taal is een pré
  • Gedegen kennis en ervaring met elektronisch medisch dossier en Microsoft Office
  • Gedegen kennis van medisch-administratieve en medisch-ondersteunende werkzaamheden
  • Flexibel inzetbaar en stressbestendig
  • Je bent een teamplayer maar kunt ook goed zelfstandig kunnen werken.

Wat wij bieden

Het betreft een parttime of fulltime functie tussen de 24 tot 38 uur (3 tot 5 dagen). Jouw salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Huisartsenzorg. We bieden je onder andere eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, vakantie-uitkering etc.

Wij bieden je een leuke afwisselende baan in een multidisciplinaire en internationale omgeving met een goede werksfeer. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan zo snel mogelijk je sollicitatiebrief en CV naar Laura Brouwer, laurab@ezorg.nl en Mohammed Akrouh, makrouh@ezorg.nl. Je mag ook even bellen voor informatie met Laura Brouwer op 070 306 5138.

Over het IHCH

Het IHCH is een instelling die onder één dak eerstelijns-, paramedische, farmaceutische, tandheelkundige en medisch specialistische zorg aan de expats in Den Haag en omgeving biedt. De zorg is afgestemd op de specifieke behoefte en wensen die de expat heeft en wordt geleverd door betrokken en empathische zorgverleners. De expats worden daarbij geholpen hun weg te vinden in het Nederlandse zorgsysteem.

Share: