Directeur, IHCH

Het International Health Centre The Hague heeft een vacature voor een directeur, in het bijzonder belast met het management van de bedrijfsvoering, waarna doorgroei mogelijkheid tot algemeen directeur.

 (m/v) voor minimaal 32 uur per week

 

De directeur is een verbindende en enthousiaste persoonlijkheid die teams kan inspireren en aanvoelt hoe medewerkers in elkaar zitten.

De directeur verbetert de bedrijfsprocessen in de afdelingen van de huisartsen, de polikliniek, de mondzorg en de apotheek.  Hij/zij optimaliseert de onderlinge samenhang van de afdelingen en bevordert  de anderhalflijns zorg. Hij/zij is  lid van het Management Team (MT).  Op termijn is doorgroei mogelijk naar de positie van algemeen directeur.

Functie eisen:

  • U beschikt over een ruime werkervaring met bedrijfsvoering in de zorg, bij voorkeur in de tweede lijn en/of eerste lijn. HBO tot Academisch niveau.
  • De gewenste kandidaat is empathisch, overtuigend, communicatief sterk en heeft affiniteit om in een internationale setting te werken.  Interesse in e-health ontwikkelingen strekt tot aanbeveling.
  • Naast het Nederlands is uitstekende beheersing in woord en geschrift van de Engelse taal  vereist.

Competenties

  • Loyaal, integer, innovatief, strategisch inzicht, kwaliteitsgericht.

Arbeidsvoorwaarden

  • De aanstelling is in eerste instantie voor de duur van een jaar, maar ingestoken wordt op een lange termijn committent. Wij bieden een uitdagende functie in een internationale organisatie. Het  salaris is conform opleiding en ervaring.

Informatie en sollicitatie

Herkent u zichzelf in dit profiel? Dan nodigen wij u van harte uit om te solliciteren. Uw gemotiveerde sollicitatie inclusief C.V. kunt u per e-mail richten aan Ms Laura Brouwer: laurab@ezorg.nl

Uw sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld.

Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met Tony Brouwer ( 06-2421 5903  ) of Philip Boerebach ( 06-2468 2506 )

 

 

Share: