Director of Operations

Het International Health Centre The Hague heeft een vacature voor een directeur, in het bijzonder belast met het management van de bedrijfsvoering, waarna doorgroei mogelijkheid tot Algemeen Directeur.

 (m/v) voor minimaal 32 uur per week

De directeur is een verbindende en enthousiaste persoonlijkheid die teams kan inspireren en aanvoelt hoe medewerkers in elkaar zitten.

De directeur verbetert de bedrijfsprocessen in de afdelingen van de huisartsen, de polikliniek, de mondzorg en de apotheek.  Hij/zij optimaliseert de onderlinge samenhang van de afdelingen en bevordert  de anderhalflijns zorg. Hij/zij is lid van het MT.  

Functie eisen

U beschikt over een ruime werkervaring met bedrijfsvoering in de zorg, bij voorkeur in de tweede lijn en/of eerste lijn. HBO tot Academisch niveau.

De gewenste kandidaat is empathisch, overtuigend, communicatief sterk en heeft affiniteit om in een internationale setting te werken.  Interesse in e-health ontwikkelingen strekt tot aanbeveling.

Naast het Nederlands is uitstekende beheersing in woord en geschrift van de Engelse taal  vereist.

Competenties

Loyaal, integer, innovatief, strategisch inzicht, kwaliteitsgericht.

Arbeidsvoorwaarden

De aanstelling is in eerste instantie voor de duur van een jaar. Wij bieden een uitdagende functie in een internationale organisatie. Het  salaris is conform opleiding en ervaring.


Informatie en sollicitatie

Herkent u zichzelf in dit profiel? Dan nodigen wij u uit om te solliciteren. Uw sollicitatie inclusief CV kunt u per e-mail richten aan Nadia Jeremic, Algemeen Directeur: jeremic@ezorg.nl

Uw sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld.

Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met Tony Brouwer, Board of Directors. E-mail: brouwer@ezorg.nl, telefoon: 06-24215903.

 

Share: